Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η βιομηχανία μοκετών ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Α.Ε. “Nikotex Carpets” ιδρύθηκε το 1970 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Παράγουμε μία μεγάλη σειρά μοκετών, χαλιών και διαδρόμων που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Η παραγωγή μας, γίνεται στις δύο εργοστασιακές μονάδες στη Θεσσαλονίκη και στη ΒΙΠΕ Σίνδου, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ταπητουργίας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη ισορροπία ποιότητας και τιμής με έμφαση στις ανάγκες της Ελληνικής καθώς και της παγκόσμιας αγοράς. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην παγκόσμια αγορά μέσω χονδρεμπόρων, καταστημάτων λιανικής, πολυκαταστημάτων καθώς και online διανομέων.

Η παραγωγή μοναδικών και ιδιαίτερων προϊόντων σε συνδυασμό με την ευελιξία των παραγωγικών μας μονάδων, καθιστούν την Nikotex Carpets πρωτοπόρο στον τομέα παραγωγής ταπήτων αφού μπορούμε και καλύπτουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις διαφορετικών αγορών στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τις χώρες του Κόλπου, την Βόρεια και Νότια Αμερική κ.α.

nikotex χώρος

50+ Έτη στον χώρο της ταπητουργίας